Schoonheidsspecialiste Prinsenbeek

Tijd voor jezelf!

IK SKIN PERFECTION gelooft in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor jouw huid én de natuur centraal. Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van jouw huid is het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van jouw huid werken we alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. De producten worden ontwikkelt volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Stap voor stap brengen we jouw huid in perfecte conditie en werken we samen aan maximale huidverbetering.


Pure Power, Truly Natural!


IK SKIN PERFECTION gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van jouw huid verstoren. Wij werken daarom volgens het unieke 4 Fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we jouw huid. Het programma begeleidt je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.


Ik Skin Perfection staat voor de doorbraak in groene cosmeticaDroomt u van effectieve huidverbetering en hecht u veel waarde aan pure, natuurlijke, betrouwbare en veilige cosmetica? Dan is IK Skin Perfection het cosmeticamerk voor u! Wij kiezen heel bewust voor u en voor onze passie: ‘Pure en natuurlijke ingrediënten, gezondheid en liefde voor de huid’.


Onze missie? Wij geloven in de schoonheid van iedereen en willen deze natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve ingrediënten, ontwikkeld in harmonie met de natuur.


Behandelmethode

IK Skin Perfection biedt u een breed scala aan bijzondere behandelingen. Van ontspannende en huidverbeterende behandelingen  tot specialistische behandelingen. Een uitgebreid behandelprogramma,  gebaseerd op de 4 fasen behandelmethode. Met deze behandelmethode brengen we uw huid stap voor stap in perfecte conditie.


De huidanalyse vormt de basis voor de 4 Fasen Behandelmethode. Met specialistische kennis wordt altijd eerst uw huidconditie bepaalt. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld en wordt u begeleid door de 4 fasen.


De behandelingen worden met zorg en aandacht samengesteld en worden volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw huid. Op een uiterst professionele en effectieve manier wordt er samen met u gewerkt aan maximale huidverbetering. 


Om het effect van de 4 Fasen Behandelmethode te bevorderen is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. Uw IK Skin Specialist zal u op deskundige wijze voorzien van een passend productadvies, rekening houdend met uw specifieke wensen!Skin & Food

Met het unieke behandelprogramma van IK Skin Perfection wordt er zeer resultaatgericht behandeld met een focus op zowel de binnen als de buitenkant. Wat we zien in de huid is een uiting van wat er zich binnenin afspeelt. Met behulp van ondersteunende voedingstips, die specifiek aansluiten bij uw huidconditie of huidprobleem, werken we samen aan een gezonde huid. Door de combinatie van een gezond voedingspatroon, een gebalanceerde levensstijl, en een effectief huidverzorgingsprogramma is maximaal resultaat te behalen!

  

... Uw huid is uniek en verdient professionele aandacht.

Ontdek wat IK Skin Perfection voor uw huid kan betekenen!


Voor de behandelingen klik hier:  4 fasen program

Kaart
Opbellen
E-mail
Info