Schoonheidsspecialiste Prinsenbeek

Tijd voor jezelf!

Blèzi Cosmetics gratis workshop of persoonlijk advies

 

Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit wat mij enorm aanspreekt. De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Blèzi staat voor: “Blèft zitten”. 

Onlangs heb ik de opleiding gevolgd. Hier heb ik alles geleerd over de producten en hoe je daarmee een prachtige make-over kunt geven, helemaal naar de wens van de klant. Een workshop geven is ontzettend leuk. In circa 1,5 uur tijd vertel ik de gasten over de producten en laat ik zien hoe je ermee kunt werken door de gastvrouw of één van de gasten op te maken. De reacties zijn enorm enthousiast. Tijdens elke workshop is het mijn doel om anderen te leren hoe ze zichzelf mooi kunnen maken en om naast verkoop ook afspraken te maken voor nieuwe workshops. Uiteraard is het ook mogelijk om in de salon de producten uit te proberen of een touch up, dag, avond of bruids make-up te laten verzorgen.

 

Wil je een gratis persoonlijk advies of een gezellige workshop met vriendinnen voor 6 tot 8 personen?
Op weg naar uw perfecte look met Blèzi cosmetics
Boek een workshop of persoonlijk advies met de keuze uit:
- make-up voor beginners
- make-up voor gevorderden
- trend make-up
- '5 minute fix' skincare / make-up
- huidverzorging

 

Voor bestellingen kunt contact met mij opnemen of rechtstreeks in de webshop plaatsen op:  


https://www.blezi.com/claudia-kools


klik op de knop: 

Ik wil Claudia Kools als persoonlijke business partner 

om mij als persoonlijk adviseur te kiezen en als klant te worden toegevoegd aan mijn bestand waardoor je kunt deelnemen aan het spaarpuntensysteem.Wil je meer informatie over bruids make-up of make-up voor de bruiloftgasten neem dan contact met me op voor het plannen van een afspraak voor een proef make-up.

Kosten voor een bruids make-up inclusief proef make-up zijn € 68,50

Make-up voor bruiloftgasten is € 25,- per persoon

Uiteraard zijn er combinaties mogelijk met gezichtsbehandelingen en gellak van Caption Gotime. Hierover kan ik je uitgebreid informeren.Kaart
Opbellen
E-mail
Info